Golvvård

Rena, fräscha och blanka golv ger en positiv helhetsintryck av fastigheten och med professionell golvvård blir de också smutsavvisande och lättstädade.

Företagets styrka är vår omfattande kunskap om hur olika golvytor skall underhålas och renoveras. Varje golv behöver sin egen specifik typ av vård och det gäller att ha kunskap om rätt metod , rätt intervall och att använda polish med förstånd.

Något som många inte tänker på är att golv får en förlängd livslängd när man behandlar/håller rent golven på rätt sätt och att detta i sin tur kan bespara företag många oväntade utgifter.

Mälarkronan AB erbjuder ett komplett golvvårdsprogram för alla typer av golv. Under 35års erfarenhet av golvvård har vi utvecklat egna metoder inom golvvård som vi är ensamma om i Sverige och de gör att vi kan minska kundens kostnader enormt samt höja kvaliteten och livslängden på golven - allt på ett miljövänligt sätt med 3-10år underhållsgaranti.

Vår golvvårdsteam har både kunnandet och rutiner från tusentals kvadrat av golvvård och är special utbildade med kurser från Svenska Golvrådet och inom våra egenutvecklade metoder och rengöringstekniker.

Varför betala för golvvård varje år när man kan göra det varje 3-10år med vår underhållsgaranti och samtidigt ha ännu bättre kvalité på golven.

Ta hand om ditt golv - välkomna att kontakta oss för offer och konsultation angående golvvård.

OBS - 3-10år underhållsgaranti gäller ej trägolv och mjuka mattor.