Höj kvaliteten & Sänk kostnaderna !

Genom golvvård:

Traditionell akrylbeläggning har hög glans, men med kort varaktighet! Efter bara några månader blir golven sliten och man är tvungen att behandla den igen år och år, om och om igen... och så ska det kosta kunden en massa pengar varje år.

Mälarkronan AB jobbar med egna unika metoder för golvvård och golvskydd, som ger en exceptionellt bra glans med mycket mindre underhåll och en snabb “pay-back” av investerade pengar. Metoderna är speciellt framtagna till Marmor, Terrazzo, Kalksten, Betong, andra porösa stenar, Vinyl och Linoleum golv.

Vi har en 2-10års underhållsgaranti på utfört golvvård, vilket innebär att man betalar bara en summa var 2-10år beroende på vad man har för sort av golv - och vi garanterar att de skall vara blanka och fina oavsett väder! Räkna själva hur mycket pengar ni sparar med våra metoder eller så kan vi göra det åt er.

Läs mer om golvvård här.

Genom Ångtvätt:

Vår fantastiska ångtvätt sparar dig enormt mycket städtid och pengar, samt att resultatet blir en bakteriefri yta på ett helt miljövänligt sätt. Listan på användningsområden för en våran ångtvättmaskin är näst intill oändlig! Tekniken är ypperlig att använda på i stort sett vilken yta som helst. Det är faktiskt så att det finns en metod och ett tillbehör för rengöring av vilken yta som helst utan att skada den.

Läs mer om ångtvätten här.