Om oss

Mälarkronan AB är ett professionellt städföretag med 35års erfarenhet av högklassig och kvalitativ städservice. Vi är verksamma i Stockholms län med fäste i Solna och har 20-30 hel- och deltidsanställda.  Mälarkronan AB är ensam i Sverige med att använda tekniker, metoder och produkter som gör att vi kan garantera att vi kan sänka kunders kostnader väsentlig samtidigt som vi höjer kvaliteten på städningen. Vi är specialiserade på lokalvård i allmänhet  och golvvård i synnerhet.

För att underlätta er vardag städar vi när det passar er; när som helst på dygnet, 365 dagar om året. Behovet ska matchas och förväntningar överträffas, så vi effektiviserar er städning med hjälp av ett komplett program och en kunskap om städning som utvecklats under mer än 35 år.

Lika envisa som vi är med att hålla hög kvalitet, lika stolta är vi över att ta vårt samhällsansvar – Vi städar alltid vitt! Genom att inte kompromissa med våra etiska värderingar, vårt samhällsansvar och omtanke för vår miljö tar vi ansvar och är med och bygger morgondagens städbransch.

Vi är en allservice städbolag och utför allt från stor/flyttstädning till Hotell och kontorsstädning, från Bygg- och specialstädning till fönsterputs och golvvård. Vi kan också installera behållare för toalettpapper, pappershanddukar och tvål och se till att de alltid är påfyllda.  Vi hjälper dig även med att hantera avfallet och gör källsortering enkel, effektiv och lönsam… nä vi ändå är hos er och städar.

Därför är vår stående fråga om det är något mer vi kan göra för er – en go´ kontakt får ni på köpet!

Vi erbjuder  även 1-3 månaders provstädning där inget är bindande och vår målsättning är att ni blir nöjda som kund så vi gärna fortsätter med ett 1års kontrakt som vi tillsammans kommer överens om. I samtliga av våra tjänster står vi för städmaterial.