Osynliga städkostnader

 

Vägra låta dig luras !

Även om ni är nöjda men städningen ni har idag, vem garanterar att ni inte betalar för mycket?  Vad skulle vi hitta under mattan om vi gemensamt gjorde en ordentlig genomgång av era städkostnader?

 

-Städning av utrymmen som inte längre använts eller inte behöver städas?
-Ospeciferade extrafaktoror?
-Ökande kostnader på grund av felaktig städning?
-Enorma underhållskostnader på grund av felbehandlad golv?  (Spara pengar med rätt Golvvård istället!!)


Vem garanterar att ni inte betalar för lite för att städningen ska kunna utföras bra?                     Vi möter ofta kunder som tvingas lägga alldeles för mycket tid på att få städningen att fungera. Problemet är ofta att man har valt den entreprenör som erbjudit det lägsta priset. Ett lågt pris innebär dock alltid att färre timmar läggs på städningen och att resultatet blir därefter.

Sätt att räkna städkostnader går oftare fel än vad man vill tro ! Betalar man för mycket är det jo tråkigt, betalar man för lite så lider städpersonalen vilket man snabbt ser i städresultatet.

Oavsett hur era lokaler och städbehovet ser ut  lovar vi att Mälarkronan AB kan hjälpa er att städa smartare! Vi arbetar nämligen med ett kalkylprogram som hjälper oss att lämna en synnerligen detaljerad offert där ni som kund kan se vad varje enhet i lokalen kostar avseende städning.

 

”Rätt skall va Rätt!” – Anlita ett ärligt städbolag .