Butik- och Centrumstädning

Har du tänkt på vad din butik utstrålar för kunderna? En butik som är ren och fräsch ger kunderna en bild av en butik/centrum som bryr sig om vad de gör, så väl miljön som varorna. Det höjer kundernas shoppingupplevelse och ökar trivsel bland medarbetarna.

Vi vet att städning i butik skiljer sig från annan städning och för livsmedelsbutiker gäller särskilda hygienkrav, vilket städpersonalen är utbildade för.  Anpassning sker till de speciella krav som gäller för respektive butik.För butiker inom detaljhandel kan vi erbjuda lösningar där daglig städning kombineras med ex. entrémattor, varuuppackning och skyltfönsterputsning.

Rena och fräscha lokaler är en viktig konkurrensfördel för alla typer av butiker, från shoppingcenter till kvartersbutiker. Ett väl inarbetat kvalitets- och förbättringstänkande är därför viktigt vid butiks- och Centrumstädning för att säkerhetsställa ett städresultat som löpande uppfyller och överträffar ställda kvalitetskrav.

En fräsch butiksmiljö inspirerar till fler inköp, så låt oss hålla även din butik i topptrim! Välkomna att kontakta oss för offer och konsultation angående Butiksstädning, Centrumstädning eller Bilsalong städning.

Anlita ett seriöst städbolag - Anlita Mälarkronan AB